Gå til hovedindhold
Hjem

Main navigation(DA)

  • Webshop!
  • Løvens Hule
  • FAQ
  • Kontakt os
  • Er du erhvervskunde?
Forside

Hvilken vinkel skal en kniv slibes i?

Vinklen, som en kniv skal slibes i, afhænger af knivens type og brug. De fleste europæiske køkkenknive slibes normalt i en vinkel på 20-25 grader, hvilket giver en god balance mellem skarphed og holdbarhed. Japanske knive, derimod, slibes ofte i en skarpere vinkel på omkring 15 grader, hvilket gør dem ekstremt skarpe, men kræver også hyppigere vedligeholdelse. Hos Skærsliberen.dk sikrer vi, at din kniv slibes i den optimale vinkel for dens specifikke formål, hvilket maksimerer både effektiviteten og levetiden.


Bestil et besøg her

Address
Hjem

Hver gang du bestiller knivslibning tager du aktivt et valg om en grønnere tilværelse og gør op med BRUG-OG-SMID-VÆK kulturen - og det er vi så glade for!

Om os

  • Hvem er bag Skærsliberen.dk
  • Handelsbetingelser
  • SuperDysten 2023

Praktisk information

  • FAQ
  • Gavekort
  • Vil du slibe knive?

Kontakt

  • Kontakt os
  • Facebook
  • Insta
  • linkedin

SKÆRSLIBEREN.DK - CVR: 42481203 - SIDEN 2019