Deltagelse i SuperDysten 2023

 

Vi deltog i SuperDysten 2023, en spændende velgørenhedsbegivenhed arrangeret af CoolUnite Fonden. Vores mål var at samle så mange penge som muligt ind for at støtte og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn i Danmark. Vi blev udfordret af CoolUnite, og vi var ivrige efter at gøre en forskel!

Formålet med SuperDysten var at skabe en konkurrence mellem otte danske virksomheder, der alle ønskede at indsamle og donere så meget som muligt til CoolUnite Fonden. Begivenheden fandt sted fra den 30. maj til den 13. juni og blev transmitteret live på Radio NOVA.

Vi som virksomhed valgte at deltage aktivt i denne dyst ved at give 10% af vores samlede omsætning i perioden til indsamlingen. Vi opfordrede også vores netværk af virksomheder til at støtte os ved at donere til dette fantastiske formål. For at gøre indsamlingen mere spændende og engagerende kørte vi daglige indsamlingskonkurrencer på vores Facebook-side, hvor deltagerne havde mulighed for at vinde fede præmier inden for food- og oplevelsesbranchen.

Hver enkelt donation talte og gjorde en forskel i livet for disse sårbare børn. Vi opfordrede også alle til at følge vores Facebook-side, hvor vi delte daglige opdateringer og konkurrencer. Man kunne dele vores indlæg på sociale medier for at hjælpe med at sprede budskabet og få endnu flere til at støtte denne vigtige sag.

Vores mål var at indsamle så mange penge som muligt. Hver eneste krone skulle gå direkte til CoolUnite Fonden, som samarbejdede med betydningsfulde partnere såsom Børnehospice, Ønskelands Pausehus og Barnets Blå Hus. Ved at støtte os bidrog man til at skabe en bedre fremtid for de børn, der havde brug for vores hjælp og støtte.

Vi var taknemmelige for al den støtte, vi kunne få, og vi håbede, at folk ville slutte sig til os i denne indsamlingsindsats. Sammen kunne vi virkelig gøre en forskel i disse børns liv!

Hver krone gjorde en forskel!

Jesper og Anders fra Skærsliberen.dk

 

Offentliggørelse af regnskab

Skærsliber | Om os | Fælles