Deltagelse i SuperDysten 2023

 

Vi er stolte af at meddele, at vi deltager i SuperDysten 2023, en spændende velgørenhedsbegivenhed arrangeret af CoolUnite Fonden. Vores mål er at samle så mange penge som muligt ind for at støtte og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn i Danmark. Vi er blevet udfordret af CoolUnite, og vi er ivrige efter at gøre en forskel!

Formålet med SuperDysten er at skabe en konkurrence mellem otte danske virksomheder, der alle ønsker at indsamle og donere så meget som muligt til CoolUnite Fonden. Begivenheden vil finde sted fra den 30. maj til den 13. juni og vil blive transmitteret live på Radio NOVA.

Vi som virksomhed har valgt at deltage aktivt i denne dyst ved at give 10% af vores samlede omsætning i perioden til indsamlingen. Vi vil også opfordre vores netværk af virksomheder til at støtte os ved at donere til dette fantastiske formål. For at gøre indsamlingen mere spændende og engagerende vil vi køre en daglig indsamlingskonkurrence på vores Facebook-side, hvor deltagerne vil have mulighed for at vinde fede præmier inden for food- og oplevelsesbranchen.

Hvordan kan du støtte os? Det er nemt! Du kan bidrage direkte ved at donere via MobilePay (nummer 210017). Hver enkelt donation tæller og gør en forskel i livet for disse sårbare børn. Vi opfordrer også alle til at følge vores Facebook-side, hvor vi vil dele daglige opdateringer og konkurrencer. Del gerne vores indlæg på sociale medier for at hjælpe med at sprede budskabet og få endnu flere til at støtte denne vigtige sag.

Vores mål er at indsamle så mange penge som muligt. Hver eneste krone vil gå direkte til CoolUnite Fonden, som samarbejder med betydningsfulde partnere såsom Børnehospice, Ønskelands Pausehus og Barnets Blå Hus. Ved at støtte os bidrager du til at skabe en bedre fremtid for de børn, der har brug for vores hjælp og støtte.

Vi er taknemmelige for al den støtte, vi kan få, og vi håber, at du vil slutte dig til os i denne indsamlingsindsats. Sammen kan vi virkelig gøre en forskel i disse børns liv!

Hver krone gør en forskel!

 

Jesper og Anders fra Skærsliberen.dk

Skærsliber | Om os | Fælles