Start-up kendt fra Løvens Hule får ny velbevandret tech profil ombord

 

Mathias Ovdal - den tidligere cofunder af et af landets større digitale bureauer, og nuværende medejer og CTO hos rengøringsplatformen Happy Helper, er indtrådt som teknisk partner i arbejdsplatformen Skærsliberen.dk, der tidligere i år deltog i Løvens Hule.

 

Dermed udgør han nu sammen med de to stiftere Jesper Lajer og Anders Pedersen ejerkredsen bag det 2,5 år gamle start-up fra Aarhus. Den tosidet platform Skærsliberen.dk er hvad Just-Eat er for den lokale pizzamand, og hvad Uber er for privat transport.

 

Medstifter og direktør Jesper Lajer ser Mathias Ovdals indtræden i ejerkredsen som et naturligt led i virksomhedens tekniske rejse og drømmen om udlandet.

– Det har været oplagt at gøre Mathias til teknisk partner og medejer. Han er en anerkendt profil indenfor dansk tech og digital innovation, og vore kompetencer supplerer hinanden godt. Derudover har det været væsentligt at få en kompagnon, som vi kan sparre teknisk med og som tidligere har taget samme rejse som vi er på med arbejdsplatformen Happy Helper, siger Jesper Lajer.

 

Mathias Ovdal driver i dag udviklingshuset Ovdal, der blev grundlagt i efteråret 2008. Mathias beskrives som en af pionererne bag den første internetbølge i Danmark og er tidligere partner i Mouse House og medstifter af Zupa.

Ovdals projekter igennem årene omfatter etablerede større reklamebureauer som Hjaltelin Stahl og Nørgård Mikkelsen, danske virksomheder og organisationer som PostNord, Niras og Wonderful Copenhagen samt startups som Bolighed, Happy Helper og Pars (Digital Art Curation).

 

– I forvejen sidder jeg med et stort ansvar og bliver taget med på råd i mange af mine projekter, så i det daglige bliver der ikke de store ændringer. Men jeg glæder mig over at være blevet medejer af et fremadstormende, lidt atypisk, start-up og til at deltage aktivt i virksomhedens fremtidige udvikling, siger Mathias.

 

Skærsliberen.dk er sat i verden for, at Hr. & Fru Danmark kun skal gå et sted hen, når de skal bruge en knivslibning i deres lokalområde. Ligeledes er Skærsliberen.dk til for, at dem, der kan slibe knive rundt i det ganske danske land, kan få omsat deres håndværk og ekstra tid til ”lommepenge”. Dog har det aarhusianske firma haft fart på og er i dag landsdækkende med mere end 30 skærslibere tilknyttet platformen. Ligeledes er der løbende kommet store erhvervskunder på som Compass Group (Danmarks største kantineforpagter), Timm Vladimirs Køkken, Molslinjen samt flere større danske kommuner.

 

– Det har indtil videre været en sjov rejse, som vi har klaret selv og bootstrappet os igennem. Derfor bliver det også en ny spændende tid, med ekstra kræfter i firmaet. Vi udvider hele tiden vores kapacitet i Danmark, og det gør os i stand til at løfte større opgaver. Med en bredere spændvidde, øget fleksibilitet og en forstærket ejerkreds er vi nu klar til at fortsætte vækstrejsen -også udover landets grænser, afslutter Jesper Lajer.